Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 20 paź 2010, 23:01

Pare przyśpiewek i koniec. Z Tevezem była inna sprawa, chciał zostac ale ociągano się z kontraktem, to że teraz go tak fani MU nie lubia spowodowane jest tym ze wybrał City oraz wypowiedziami po transferze.Roo coś pieprzy od ambicji,sukcesach, może bedzie musial poczekąc rok ,dwa na kolejne, jednak zdobył przez pare lat wiecej niz ktokolwiek inny w piłce klubowej.Czy Chelsea,Real,City coś wygrywały przez ostatnie 3 lata? coś wiecej od MU? Tutaj mogł zostać legenda,człowiekiem od ktorego ustala się skład,niekwestionowaną gwizdą OT.I co wybrał?

Co do meczu,prosze tego nie cenzurować-[k****] mac :shock: 2 połowa była tak słąba że brak mi określenia,paralityczny MU i bardziej paralitryczny zespoł z Turcji. Brawa dla naniego ale wkurza mnie jego ego.Bardzo fajny mecz rafaela, reszta słabo choc i tak genialnie na tle Parka i machedy.Park strzał w aut,złe podania na 5 metrow,zero zero zero zero. Macheda nawet nie potrafi poprawnie biegac,morda w pilke i wio jak kiedys Saviola.
Jedna z najslabszych połow jakie w zyiu widziałem,dramatyczne tempo,akcje niedokładność.

Niech Ferguson puszuka jakiegos skrzydłowego w zimie, sam nani nie da rady, giggs nie te lata a parka ma taka forme ze nawet Obertan przy nim wygladał jak Messi.

Jarzinho-Barcelona tez iles lat nic nie wygrała,była za realem ponad 20 punktow z tego co pamietam, czy Xavi,Messi uciekł?

Manchesterowi brakuje rozgrywajacego i zdrowego Valenci.Valencia z nanim to moga byc wspaniale skrzydla ale to w przyszłym sezonie,jest berbatov ktory gra swietnie w tym sezonie, obrona musi zacząc grac ale jest materiał ludzki,wchodzi rafael ktory mi sie bardzo podoba.Naprawde zakup bramkarza plus 2 zawodnikow do pomocy i MU może znowu swiecic wygrane.Czy jak Roo trafil do MU cos wygralismy? nie było trzeba poczekac az zaczną z Ronaldo grac na rownym poziomie, doszedł partner dla Rio(vidic) koniec z Brownem na srodku, przyszedł Evra za grosze.Druzyna potrzebuje paru graczy i sezonu na zgranie by miec sukcesy.Przejscie Roo do Realu spowoduje że zaczne kibicowac Barcelonie.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2010, 23:07 przez MGiggs, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”