Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Aker » 24 paź 2010, 14:53

Do wszystkich co chcą grać Borussię, dziś BVB tradycyjnie bez kapitana Kehla oraz Owomoyeli, którego z powodzeniem zastępuje Łukasz Piszczek co mnie niezmiernie cieszy, więcej znaczących kontuzji nie ma, za to w Hoffenheim...
Obrońca Hoffenheim - Andreas Ibertsberger nie zagra w niedzielnym meczu przeciwko Borussii Dortmund. Informację ta podał podczas dzisiejszej konferencji prasowej trener Wieśniaków - Ralf Rangnick. Austriacki defensor podczas jednego z treningów doznał kontuzji pachwiny i nie znajdzie się w składzie zespołu na mecz, który zostanie rozegrany na Signal Iduna Park.
Dodatkowo w zespole Hoffe zabranie doświadczonego Josipa Simunicia. Były obrońca Herthy Berlin podczas meczu z Freiburgiem pauzował z powodu czerwonej kartki. Teraz z gry wyeliminowały go problemy zdrowotne.
Mnie wczoraj załatwiła Valencia :(

Obrazek

Dziś sięgnąłem głębiej do portfela, żeby się odegrać i zagrałem to co by mi zostało na kuponie czyli BVB 1X i Lyon.

PS. Ciekawa statystyka
Być może decydujące okażą się starcia w powietrzu: żadna inna drużyna nie oddała w tym sezonie tyle strzałów głową co BVB (33), zaś żadna inna nie przegrała tak wielu pojedynków główkowych co Hoffenheim.
PS 2. Dziś nie zagra prawdopodobnie Bender, zastąpi go Götze bądź da Silva.

Wróć do „Bukmacherka”