Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Siatkówka

Post autor: Babel » 25 paź 2010, 12:59

Castellani zwolniony. Ok, decyzja wydzialu szkolenia. Lozano po wpadce na ME mial taki atut, ze LŚ grał na powaznie i Polsat czy Polkomtel nie wcinali sie w decyzje. Jestem pewien, ze to wlasnie to sponsorzy (Polsat) mieli kluczowy wpływ na decyzje. Mowiac dosadnie, pewnie w kasie za LŚ sie nie zgadzało, a MŚ dopełnily czary. Poraza mnie jednak informacja jakoby nowy trener mial zostac poznany w lutym nastepnego roku (pewnie na uroczystej gali na której bedziemy konsumowac sukcesy PZPS). A może w lipcu? Finał LŚ juz i tak nam przyznali, wiec bedzie wiecej czasu do namysłu. Jasne jest dla mnie, ze jesli nie poznamy trenera w miesiac, to wybor padnie na Polaka. Stelmach odpada ze wzgledu na wspolprace z Castellanim. Zostanie Wagner (który nic jeszcze nie osiaganal jako trener, ciezko mu o zaufanie klubu w Pluslidze mezczyzn), Świderek lub doładuja nam jakiegos nadtrenera Mazura czy Sadalskiego. Pytanie, czy to sa ludzie gotowi do zrobienia postepu z ta lub jeszcze młodsza ekipa? Moja odpowiedz znacie.

Wróć do „Inne sporty”