Przedpełski "Nie dzwoniłem do DC wysłałem mu sms-a"
DC " Od decyzji dowiedziałem się od menadżera"
wice prezes Popko wice prezes "Przedpełski dzwonił do DC o godz 15 czasu polskiego"
No ludzie i kto tu kłamie...Z raportem tak samo jest,był ustny inny z zarządu że go nie widział bo jest w tłumaczeniu...
Dalej...DC wszystko mówił-żalił się prezesowi PGE Skry Piechockiemu a Bosek powiedział że gdyby DC walczył,starał się przekonać radę trenerów to jest pewien że by został tylko że sam DC sam nie wiedział że gralismy tak a nie inaczej...
W wywiadzie DC powiedział że jednak miał nadzieję że zostanie z drugiej strony po materiale w programie nie walczył...Gdyby chciał byłby w Polsce,chciał jakoś wpłynąć na decyzję zarządu a tak jakoś pogodzony uciekł do Argentyny a dzisiaj ponoć konferencja na której wszystko powie..Po co? Jak jest już po fakcie..
Każdy chce mieć czyste sumienie,nikt nie chce wziąść porażki na klatę i iść dalej..
Co do zawodników i ich wypowiedzi owszem powinniśmy brać ich trochę pod uwagę skoro decyzja była otwarta ale skoro trener zwolniony wtedy raczej powinni się uspokoić..Możdzonek pojechał całkowicie że teraz kadra seniorów będzie wyglądać jak juniorów..Niechce grać w kadrze niech wypie.. Oglądając go na każdym turnieju w tym roku było widać że jest tak samo głupi jak i długi. Ten facet nic nie myśli na boisku jak i poza nim bo ten wywiad tylko to potwierdził...
Ja widziałbym Hugha McCutcheona był już kiedyś kandydatem tylko że obecnie jest zajęty prowadzi żenską reprezentację USA,za tydzień rozpoczynają się MŚ więc może warto trzymać kciuki aby Amerykanki słabo zagrały i zostałby zwolniony