Tak jak wyżej pisałem zawieszenie Milosa kompletnie mnie nie obchodzi. W dupie mam to czy zagra z Milanem czy też nie bo Rossoneri z nim czy bez niego mam nadzieje że odniosą zwycięstwo i tego właśnie będę oczekiwał. Zawieszenie Nesty powinno wiązać się z innymi zawieszeniami zawodników jak i z Milanu jak i Napoli. Ibra wbiegł na boisko
Przepraszam bardzo ale Pazzini nic nie symulował. Zobacz sytuację o co w niej chodziło a później się wypowiadaj bo piana z pyska leci i zaraz będziesz musiał wycieraczki na monitorze zamontować.Ktos napisal, ze Pazziniego nie zawiesili. Przepraszam bardzo, a kogo oprocz Milosa zawieszono w obecnym sezonie na symulacje?
Rozjebałeś system. Twoja wyobraźnia nie zna granic. Wszystko co złe dla Juve dzieje się przez Silvio. A Milosa to aż strach się bać. Jeżeli ktoś nie czysto zagrywał to coś tam zostało udowodnione w 2006 roku i jesteście ostatnią drużyną, ostatnimi kibicami którzy mają prawo mówić o sprawiedliwości skoro Wy całe Włochy w [ch**] robiliście przez lata... Trochę pokory.Oczywistym jest, ze za cala ta nagonke na Krasicia odpowiedzialne jest zaplecze medialne Berlusconiego, ktore wyczulo okazje na pozbycie sie najwiekszego zagrozenia ze strony Juventusu w sobotnim spotkaniu. Berlusconi znany jest z tego typu nieczystych zagran. Dzisiaj wyczytalem dodatkowo, ze przeszedl samego siebie, jako ze probuje przepchnac ustawe na swoim wloskim podworku, ktora uchronilaby go przed kolejnym procesem.