Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 26 paź 2010, 22:03

uuu ale się rozpisałeś, boli te zawieszenie co :?:

Tak jak wyżej pisałem zawieszenie Milosa kompletnie mnie nie obchodzi. W dupie mam to czy zagra z Milanem czy też nie bo Rossoneri z nim czy bez niego mam nadzieje że odniosą zwycięstwo i tego właśnie będę oczekiwał. Zawieszenie Nesty powinno wiązać się z innymi zawieszeniami zawodników jak i z Milanu jak i Napoli. Ibra wbiegł na boisko :?: a kto na nie nie wbiegł :lol: w pewnym momencie obie ławki były po za strefą w której mogli przebywać. Zawieszamy :?: :lol:
Ktos napisal, ze Pazziniego nie zawiesili. Przepraszam bardzo, a kogo oprocz Milosa zawieszono w obecnym sezonie na symulacje?
Przepraszam bardzo ale Pazzini nic nie symulował. Zobacz sytuację o co w niej chodziło a później się wypowiadaj bo piana z pyska leci i zaraz będziesz musiał wycieraczki na monitorze zamontować.
Oczywistym jest, ze za cala ta nagonke na Krasicia odpowiedzialne jest zaplecze medialne Berlusconiego, ktore wyczulo okazje na pozbycie sie najwiekszego zagrozenia ze strony Juventusu w sobotnim spotkaniu. Berlusconi znany jest z tego typu nieczystych zagran. Dzisiaj wyczytalem dodatkowo, ze przeszedl samego siebie, jako ze probuje przepchnac ustawe na swoim wloskim podworku, ktora uchronilaby go przed kolejnym procesem. :rotfl:
Rozjebałeś system. Twoja wyobraźnia nie zna granic. Wszystko co złe dla Juve dzieje się przez Silvio. A Milosa to aż strach się bać. Jeżeli ktoś nie czysto zagrywał to coś tam zostało udowodnione w 2006 roku i jesteście ostatnią drużyną, ostatnimi kibicami którzy mają prawo mówić o sprawiedliwości skoro Wy całe Włochy w [ch**] robiliście przez lata... Trochę pokory.

Wróć do „Włochy”