Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 26 paź 2010, 22:16

Tak jak wyżej pisałem zawieszenie Milosa kompletnie mnie nie obchodzi. W dupie mam to czy zagra z Milanem czy też nie bo Rossoneri z nim czy bez niego mam nadzieje że odniosą zwycięstwo i tego właśnie będę oczekiwał. Zawieszenie Nesty powinno wiązać się z innymi zawieszeniami zawodników jak i z Milanu jak i Napoli. Ibra wbiegł na boisko :?: a kto na nie nie wbiegł :lol: w pewnym momencie obie ławki były po za strefą w której mogli przebywać. Zawieszamy :?: :lol:
Doskonale rozumiem, że jak się widzi takie brednie, jak te o Berlusconim, to ma się ochotę napisać parę słów za dużo, ale wiesz. Faktycznie obie ławki powinny były zostać ukarane, w ogóle sędzia powinien był reagować dużo ostrzej, niż rozdać dwie żółte. I to w obie strony, żeby ktoś zaraz sobie nie wymyślił, że nie widzę winy u nikogo z Milanistów - żółta dla Robinho się należała (tak samo, jak pierwsza się nie należała ;) ), chyba czerwona dla Nesty i kary, nie wiem, jakiego rodzaju i wysokości, dla osób z obu ekip, które wbiegły na murawę.
A o calciopoli nie ma co wspominać, bo nas też w końcu ukarali, tyle że my ani tytułów dzięki sędziom przed, ani dzięki sędziom po aferze nie zdobywaliśmy. :wink:

Wróć do „Włochy”