Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: arek_ahig » 26 paź 2010, 22:23

Milanisci maja slaba pamiec. Wasz klub byl umoczony dwukrotnie. Was zdegradowali juz wczesniej. Niczego sie nie nauczyliscie i dalej walki robiliscie. Trudno tez kwestionowac, ze Berlusconi to nieuczciwy czlowiek.

Ja wiem, ze bystroscia umyslu nie grzeszysz. Taki Babel dla przykladu, ktorego szczerze nie lubie i ktory na kazdym kroku, kiedy nadarzy sie ku temu okazja atakuje Juventus, czlek przynajmniej rozumny.
Ja wiem takze, ze wspolczesni licealisci maja duze trudnosci z rozumieniem tekstu czytanego i dostrzeganiem kontekstu wypowiedzi. Ty najwyrazniej zaliczasz sie do owej grupy. Cytujesz zdania wyrwane z kontekstu i odnosisz sie tylko do nich pomijajac zdania wczesniejsze. Rozumiem, ze polski pisemny ledwie zaliczony? Gdybys ta jakze cenna umiejetnosc czytania ze zrozumieniem posiadl, wiedzialbys, ze sentencja dotyczaca Pazziniego odnosila sie do sytuacji z Nesta. Napisales, ze dlaczego to maja zawieszac Neste, skoro Pazzini zlapal w spotkaniu z Viola rywala za pysk i nie spotkala go za to zadna kara. To ja Tobie odpisalem, ze w obecnym sezonie Krasic jest jak do tej pory jedynym graczem, ktorego zawieszono za symulowanie. Nie widze zatem powodu, dla ktorego Nesta nie mialby byc pierwszym (jezeli takie zawieszenia nie mialy juz w tym sezonie miejsca), ktorego na podstawie powtorki wideo zawieszono by za agresje wobec rywala. Proste?
Wiele pracy jeszcze przed Toba.

Wróć do „Włochy”