Smalling- cóz po debiucie na OT, czyli paru minutach z WHU, bałem sie co to za koleś. Mecze z Rangersami i Turkami bardzo solidne ,zrobił głupiego karnego(sedzia nie widział) lecz to były mecze w ktorych rywala woogole nie atakowali.Teraz zagrał z rywalem ktory atakował(szczegolnie 2 połowa) dodatkowo nie miał za soba Edvina a zestresowanego Amosa, dziecinnie grajacego Evansa i krola Nevilla.Mimi słabiutkiej gry kolegow z lini obrony,bramkarza oraz srodkowych pomocników ktorzy woogole nie asekurowali srodka zagrał dobrze, wygrywał pojedynki,dobrze sie ustawial,asekurował,mecz na duży plus.Dla mnie to 3 srodkowy obronca do gry w MU, facet jest w duzo lepszej formie od Evansa a Wes niech walczy z Rafaelem o 1 skład ale na boku.
Bebe- cóz moge powiedziec, niezły dziekus, szybki,cholernie silny i bardzo zadziorny i waleczny. Z piłka jest gorzej choc prowadzi piłke lepiej od naszych reprezentantow, dosrodkowania srednie,gol przypadkowy ale mecz na plus. Surowy materiał na dobrego skrzydłowego.Gdyby Obertan był tak zadziorny i silny jak Bebe byłby jednym zciekawych graczy w Premiership na skrzydle.W ciągu 2 lat moze sie uda z niego zrobic dobrego kopacza, powtorze jeszcze raz, materiał jest a fizycznosci można mu zazdroscic.
Chicharito to naprawde wielki talent, mam tylko nadzieje ze za 3 lata kiedy będzie gwiazda nie przypomni sobie że w dziecinstwie marzyła mu sie gra w Realu a jego matka kibicuje Barcelonie