Ruch Chorzow - Arka Gdynia 1 2,00
Arka nie strzeliła jeszcze gola na wyjeździe w lidze do tej pory. Dlatego też myślę że Ruch sobie poradzi, ale można też postawić na to iż Arka się przełamie i strzeli gola (kurs: 1,54)
Atalanta - Padova 1 1,85
Atalanta jeszcze nie przegrała meczu na własnym stadionie, zaś Padova to przedewszystkim zespół własnego boiska na którym również nie odnieśli porażki, zaś jako goście nie wygrali jeszcze spotkania (0-3-2) i myślę, że Atalanta to za silny zespół by mogli przełamać się i zdobyć pierwszy wyjazdowy komplet pkt.
Novara - AlbinoLeffe 1 1,60
Gospodarze to w tej chwili najlepszy zespół w Serie B jak i na własnym boisku na którym nie stracili jeszcze ani jednego pkt (zdobyli 13goli przy stracie 2), goście zaś na wyjazdach spisują się fatalnie strzelili raptem 2 gole i zdobyli 2pkt.
Everton - Stoke 1 1,60
Wolves - Manchester City 2 1,65
Reading - Doncaster 1 1,80
Faktem przemawiającym za gospodarzami jest oczywiście atut własnego boiska jak i to iż w historii spotkań pomiędzy nimi Doncaster nigdy nie sięgnął po komplet punktów,
Portsmouth - Nottingham 1 2,30
Portsmouth w końcu zaczyna robić wszystko by wrócić do najwyższej ligi w Anglii, grają na własnym boisku z drużyną która nie zbyt dobrze wygląda na wyjazdach (1-3-2) i wydaje mi się, że sięgną po komplet punktów, tynm bardziej, że w konfrontacji pomiędzy tymi zespołami Portsmouth góruje. Pytanie tylko dlaczego taki wysoki kurs? Cieszyć się czy jest coś co mogę nie wiedzieć?
AS Roma - Lecce 1 1,35
Valencia - Zaragoza 1 1,45 (muszą odpokutować za wpadkę z Mallorcą)
Schalke 04 - Bayer Leverkusen 1 2,40
Kiedy jak nie teraz?
Auxerre - Nice 1 1,95
Podobnie jak wyżej, tym bardziej, że się trochę rozstrzelali z bardzo osłabioną Bastią w Pucharze.
Lyon - Sochaux 1 1,55
Po wpadce z Arles zrobią wszystko by z meczu wynieść komplet punktów, a kurs wydaje się być odpowiedni.
Hércules - Real Madrid 1 10,30
Pokonał u siebie Barcelone, Seville, to czas na kolejnego giganta. Żartowałem!
Analizy robione na szybko, bardziej kioncentrowałem się na zmniejszeniu oferty