Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Mentor » 29 paź 2010, 12:37

Ja nie siedzę w temacie NBA tak głęboko jak w piłce, ale staram się w miarę ogarniać sytuację i od początku tego sezonu trzymam rękę na pulsie.

Miami nie zagram na pewno. Oczywiście mają zajebistą pakę i wyniki to tylko kwestia zgrania/czasu, ale póki co są w tyle za najlepszymi o czym sam mówił LeBron bodajże. Wade coś tam sobie urwał na początku presezonu i choć teraz jest zdrowy to Wielka Trójca razem praktycznie nie grała. Obejrzałem dwa pierwsze mecze Miami tego sezonu i widać, że strasznie tego zgrania brakuje, LeBron nie zawsze potrafi sobie znaleźć miejsce na parkiecie a dodatek mnóstwo strat. Orlando to skrajne przeciwieństwo bo zgrani są doskonale i generalnie jest to bardzo sprawna, dobrze naoliwiona maszyna. Co najważniejsze jednak Orlando ma Howarda pod koszem za którym nie przepadam, ale w Miami na tej pozycji jest dziura i Dwight powinien zamiatać pod obiema tablicami.

Oczywiście nie jest to jakiś mega-pewniak, ale jak dla mnie jeszcze za wcześnie na Miami. Orlando na tę chwilę jest jeden albo i dwa kroki przed nimi. Co prawda któraś z gwiazd może pociągnąć zespół (nawet liczę na to bo chcę obejrzeć dobry mecz), ale obawiam się, że Magic ich rozklepią.

W sumie dobrze by było jakby ktoś ogarnięty w NBA wypowiedział się jeszcze na ten temat. Może czeher będzie grał :> :P

Wróć do „Bukmacherka”