nie, nie ogladalem tego meczu, nawet nie wiem czy takie druzyny istnieja. z tego co wiem to ogladalem lige mistrzow, chyba ze mi jajaj na polsacie sport zrobili. bayern nie mial nic do powiedzenia. zgadzam sie calkowicie. gre caly czas kontrolowala chelsea tylko niewiele sytuacji strzeleckich z tego wyniklo. jak juz mowilem gole po rykoszecie, stalych fragmentach i pechu jednego zawodnika bayernu. bawarczycy tez mieli farta, ze dostali karnego, ale jeden gol im sie nalezal, bo chelsea ciagle faulowala taktycznie. chelsea wygrala zasluzenie, tego nie kwestionuje.Tomusmc pisze:Fuks? Ty oglądałeś Chelsea Mazowsze - Bayern Łopocianki? bo LM to raczej nie to co mówiszzawdi pisze:chelsea to jeden wielki fuks. jedyne co potrafia to bronic, bronic, bronic, kontrowac i stale fragmenty gry.Bayern nie miał nic do powiedzenia bo grę cały czas kontrolowała Chelsea. To bawarczycy mieli farta, że udało się im strzelić te dwie bramki. Lampard jak zwykle najlepszy! Tego chłopaka chętnie widziałbym w Juventusie
chodzi mi o to, ze jedyne co gra chelsea to obrona, stale fragmenty i kontry, w dodatku fauluja taktycznie. wykorzystali nawet wiecej niz bylo im dane. lampard najlepszy na boisku. tego chlopaka chetnie by widzial kazdy kibic w swojej druzynie