Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 31 paź 2010, 18:48

Czas podumowac spotkanie,ktore w mojej ocenie było dobre w naszym wykonaniu.
Harry ustawił drużyne fatalnie taktycznie, nie wiem co on chce zwojować z Modricem w środku gdyż ten nie potrafi grać w defensywie,przegrywa wiekszosc pojedynków silowych, a VDV tez mistrzem defensywy nie jest.Dodając ze jedynym DM był Jenas ktory nigdy dobrym DM nie był mielismy obraz jaki mielismy, zero asekuracji ze strony srodka pola, masa wolnego miejsca dla graczy MU pomiedzy lina obrony a pomocy, Park,berbatov nani mieli bardzo dużo miejsca.ustawiajac tak zespol dodatkowo stawiajac keana do 1 skladu,Harry kopnąl sie w czoło. Nie szło grac wysokich piłek na Croucha ktory by te zgrywał.
Rozumiem ze Harry chce wcisnąc modrica to składu kosztem DM, bo Bale jest nie do wyciagniecia(dawna pozycja chorwata) a VDV to gracz kluczowy gracz i bedzie gral gdy bedzie zdrowy, wcisniecie Modrica powoduje ze Spursi graja piłke Hiszpanska, z duza iloscia podan, niestety bez piłki są bezradni jak dzieci we mgle.

Co do MU, bardzo dobry mecz parka, swietny strzał w słupek,niezmordowany na całym boisku,duża ilosc dobrych zagrań.Swietny mecz Rafaela ktory nie dał pograć Balemu,niezły naniego. Ferguson dokonał bardzo dobrej zmiany, wpuszczajac Scholsa za Berbe co spowodowalo kontrole środka pola i brak szans bramkowych dla rywali.
Czytałem ze SAF nie kupi nikogo w zimie, cholernie mnie to martwi.

Wróć do „Anglia”