"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 07 kwie 2005, 11:13

ZNOWU DERBY DLA NASSSS BEZELE KOCHANA

Trzeba się cieszyć i być zadowolonym w występu. Wszyscy zagrali dobrze nie ma co wyróżniać kogoś. Wygrywamy razem i przegrywamy razem

Teraz trzeba myśleć o Bresci tylko o Brescie - Milan udowodnił że jest nr.1 na San Siro w końcu mistrz Włoch. Awasnu nie mamy jeszcze i nadal trzeba dograć choinka 90 minut !:D sądze że właśnie choinką zagramy z Andriyem na spicy !!! bedzie 1:0 w rewanżu Kaka strzeli :D

Inter przegrał w tym sezonie 2 mecze !! A z kim dwa ?? Milanem !!!

Strzelił jak sie nie myle najwiecej bramke a Milanowi nie strzelił w 3 meczach. Defensywą można wygrwać mecze bo to cześc tej gry a kwartet Cafu, Nesta, Stam, Maldini - jest jak skała :D a za mimi Dida z przodu Rino rzeżnik i cała reszta na brawa zasłużyła. Jedni mieli lepszy dzień drudzy słabcie ale liczy sie zaliczka 2 bramek.

Vilden - Dida -2 ?? Kto jest mistrzam świata ?? Dida !! Ale ja jestem zdania że nie da sie wytypować nr. 1 Bo trzeba by egzekwo 5 wytypować :D

Sheva ?? Prosiłem Boga by "wrócił" w takim stylu i w takim momecie sezonu. Wcześniej pauzowal przed meczem z Lazio wszed w 60 minutie i po 5 minutach uderzył z 40 metrów tak z wolnego że o mało nie wyskoszyłem przez okno !! To jest MISTRZ !!! FORZA SHEVA

P.S. Pamietam jak Filipini w meczu Lazio _ Inter strzelił gola i przebieg obok Szinszy a ten sie patrzył z taką zazdroscia w oczach - w końcu "byli koledzy druzyny " Teraz Jaap strzela w takim meczu a Szinisza patrzył i jego oczy "mówiłe" wiecej niż wtedy w końcu "byli koledzy" To bylo spojrzenie ala - zazdrość - nie nawiść i podziw i gratulacje w jednym :D

POZDRO !!!!

Wróć do „Włochy”