Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 07 kwie 2005, 12:36

Właśnie chcąc mi zaprzeczyć Mikszon, przytaknąłeś moim poglądom :wink: . Może wyraziłem się mało precyzyjnie, ale taka zgoda mi właśnie odpowiada. Wynikająca z szacunku do, było nie było, przeciwnika, a nie do brata. Napisałem tylko, że w tej sprawie nie wypowiedziały się kompetentne osoby i my siedząc w domach możemy mieć pobożne życzenia, możemy nawet chodzić na marsze, ale 80% kibiców, będzie chodzić na marsze, a 20 zajętych chuliganką będzie dalej się w czas żniw bawić, to sytuacja będzie jeszcze bardziej chora :evil: . Partyzantka jest gorsza od jasnych zasad... W każdym razie ja czekam, na mszy byłem, ale na marsz w piątek się nie wybieram. Jeśli chodzi Ci o to właśnie podejście, to ja uważam, że co trzeba było zrobić w kierunku pojednania, dokonało się właśnie w poniedziałek, co będzie dalej to jush nie od nas zależy. Oby było jak najlepiej, bo kolejne bezsensowne śmierci, po tym wszystkim, pokazałyby, co najgorsze w kibicach :? …
A co do antydopingu, to jestem jak najbardziej przeciw. Drużyny to nie wspomaga, budzi jedynie niesmak :roll:...

Wróć do „Polska”