ja tam unikam united i barcy, na terenie tureckim gra sie ciężko a united nie blyszczy ostatnio, zwłaszcza na wyjazdach. barca natomiast mocna u siebie ale na wyjazdach zdazy im sie zgbic punkty (np. z rubinem) a duńczycy są mocni na ostatnei 15 meczy wygrali 12 nie udalo sie wygrac m.in. z barcą i odnieśli porażkę najwidoczniej po zlekcewazeniu przeciwnika w pucharze danii. wciąż mam w głowie jak rok czy 2 temu duńczycy pokonali united 1-0 u siebie. mnie interesuje:
real - kurs ok 2,25 uwazam za prezent
schalke - trzeba wygrać bo sytuacja w grupie nie jest specjalnie wesoła po za tym rywal słaby
chelsea - fieldy juz pisał o tym meczu
werder 1x - jak mnie pamiec nie myli to na stadionie twente werder gral lepiej ale chyba byl remis, twente to zespol swojego boiska a i tak byli slabsi od werderu teraz nie wierze by ich pokonali, werder ostatnio dał dupy z nurembergą 2-3 ale juz nie powinno sie to powtorzyc bo trzeba powalczyc z kogutami o 2 miejsce i awans
rubin - mecz o wszystko dla nich a grecy to przeciętny zespół, rubin za to u siebei bardzo mocny tutaj nawet barca nei wygrała
ronaldo strzeli - tak jak przewiduje real wygra z milanem wieck ktos musi strzelac gole a kto ma strzelac jak nie cristiano, cala gra kreci sie tam wokol niego i to on oddaje najwiecej strzalow na bramke rywali, pewnie znowu trafi
koguty-inter o2,5 - pisano juz o tym
LE:
cska - palermo leje na le cska mocne u siebie
dortmund x2 - trzeba się brać do roboty bo borussia z grupy nie wyjdzie jak tak dalej pójdzie, potencjał ta ekipa ma ogromny jeśli zagrają tak jak potrafią to nawet wygrają
jak sądzicie?