Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: fieldy » 04 lis 2010, 11:21

Liverpool mnie nie przekonuje. Oczywiście muszą wygrać, jak chcą grać dalej. Hodgson zapowiedział, ze nie bedzie już dawał wolnego piłkarzom, więc Gerrard i Torres powinni zagrać. Z drugiej strony urazy mają Kuyt, Babel, Kyrgiakos, Agger, Cole. A trzeba jeszcze pamiętać o lidze. Liverpool potrzebuje pkt w lidze, a za kilka dni grają z Chelsea i na pewno mecz z The Blues jest ważniejszy.
Ja tu widze under 2,5 choć raczej ominę ten mecz szerokim łukiem.

CSKA chyba zagram. Gromią kolejnych rywali, grają na sztucznej murawie, w Rosji zimno, są faworytem, Wygrana daje im pewny awans. A w składzie Palermo zabraknie dwóch graczy, którzy w LE grać nie mogą, do tego Pastore zawieszony za kartkę. I chyba ich trener coś mówił, że będą się oszczędzać na ligę - choć tu na 100% nie jestem tego przekonany - z drugiej ręki wiem :P

Porto też już raczej awansuje, ale oni z kolei chcą chyba oszczędzić kilku graczy. Też tego nie ruszam.
Nad Leverkusen sam myślałem, ale Aris gra nieźle w LE, a do tego Niemcy nie mają jakiegoś znakomitego bilanu u siebie. Do tego kilka braków w składzie. Z tego co czytam, nie zagrają Renato Augusto, Ballack, Kiessling i Hyypia

Wróć do „Bukmacherka”