Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 04 lis 2010, 14:15

Pisalem na Online Arsenal i napisze tutaj bo mi fieldy przypomnial.
Odpukac, Szwajcar (z WKS :lol: ) ostatnio gra dobre zawody i nie mial kontuzji odkad wrocil do skladu na poczatku sezonu. Mam nadzieje, ze utrzyma forme to bedziemy mieli swojego dobrego srodkowego obronce :) Oczywiscie jesli kontuzje go nie zjedza..

Wczoraj bylem wk.. zdenerwowany. Dzisiaj dalej jestem, ale juz mniej :P Jednak do Portugalii musi jechac mocny sklad bo inaczej bedzie klapa i tyle. Jesli stracimy punkty w Portugalii to prawdopodobnie nie wyjdziemy z grupy na 1szym miejscu co moze dac katastrofe w postaci spotkania juz w 1/8 np. Barcelony :P Mecz z Partizanem powinien dac nam proste 3 pkty z JET-em, Eastmondem i Lansburym w skladzie oraz Szczesnym na bramce :P Trudno, byla swietna okazja na 1sze miejsce w grupie juz wczoraj ale nie chcialo sie grac to teraz trzeba jeszcze walczyc. Z Braga **powinien** grac Van Persie :jupi: Holender ma wrocic na derbowe spotkanie 20. listopada z Tottenhamem wiec pare dni pozniej moglby wejsc z lawki ;)

Newcastle w niedziele... ktos z dwojki Song-Denilson musi byc gotowy bo Eastmond nawet oslabionego Newcastle nie ogarnial co dopiero mowic na pelnych obrotach w lidze :P Moze przynajmniej przez to nie stracimy glupich punktow tam, gdzie to bardzo wazne czyli w lidze. Jutro konferencja wiec bedzie wiadomo cos wiecej, poki co nic nowego nie wiemy.

Jeszcze co do bramki - na stronie UEFA daja bramke Czygrze ale moim zdaniem bezsprzecznie jest to samoboj Eastmonda. Pewnie zaliczaja to Czygrynskiemu bo pilka leciala w swiatlo bramki... no ale co z tego skoro Eastmond skierowal ja w zupelnie inny kierunek.

Wróć do „Anglia”