Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 04 lis 2010, 16:13

Barcelona nie będzie miała problemu z Ibra. Czy zostanie wykupiony czy nie i tak spodziewałbym się, że kupcy się na niego znajdą- ba kupcy dający więcej niż te 24 mln. Śmiesznie by wyglądało gdyby Szwed wrócił do Barcelony i był niejako zmuszony do pracy z filozofem. Może i Zlatan jest wielkim- wyśmienitym zawodnikiem ale nie pasujący dla określenia "drużyna" Ja jako kibic NBA określiłbym jako Iversona czy McGardy'ego - statystycznie wyśmienici- ale nie nadający się do budowania drużyny walczącej o najwyższe cele. Oczywiście życzę mu jak najlepiej bo do momentu wypożyczenia zachowywał się należycie.

Pojawiła się informacja o zbliżeniu w kwestii kontraktu Alvesa, co mnie cieszy/ Jest to jeden z 2 najlepszych obrońców i ciężko by było go szybko zastąpić. To nie jest sytuacja podobna do Toure gdzie już był Sergio- nie gorszy a może i lepiej pasujący do układanki Pepa. W każdym razie mam nadzieję, że szybko ta sytuacja zostanie wyjaśniona, podobnie jak w przypadku nowych kontraktów dla Sergio i Bojana.

Wróć do „Hiszpania”