Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Siatkówka

Post autor: bellus » 04 lis 2010, 22:09

peler pisze:2 przegrane Jastrzębskiego Węgla w pierwszych meczach a teraz proszę 2 miejsce w tabeli.
Wg jakiej tabeli?

Jastrzębie, Jastrzębiem. Mnie się podoba to co się dzieje w Wieluniu i Kielcach. Zwłaszcza postawa Farta mnie cieszy. Pokazują, że nie trzeba mieć gigantycznych pieniędzy, żeby zbudować ciekawą drużynę. Jestem ciekaw kto będzie pierwszym atakującym, szkoda że Patak zachował się nieprofesjonalnie. Chciałem zobaczyć go w Polsce. Na ten moment podoba mi się, że grają w PL co 3 dni. Więcej meczy, zobaczymy kto jest prawdziwym sportowcem, a kto tylko udaje. Ogólnie system do tyłka, ale to jest dobre.

Castellani odszedł, szkoda. Nie chce się nawet pisać nic na ten temat. Jestem ciekaw czy odchodząc ze Skry za porozumieniem stron podpisał jakiś papier o zakazie konkurencji. Olsztyn teraz szuka trenera, więc DC byłby jak znalazł. Tylko czy Argentyńczyk nie jest zbyt drogi? Olsztyn to w tej chwili chyba najlepiej zarządzany klub, trenera dobrego im trzeba. Jeśli poszukają go z taką rozwagą jak zawodników to myślę, że szybko będą się wspinać w tabeli.

Wróć do „Inne sporty”