Re: Która Polska gazeta o sporcie jest najlepsza?

justin81
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Która Polska gazeta o sporcie jest najlepsza?

Post autor: justin81 » 05 lis 2010, 16:18

Kordian pisze:Przez 8 lat kupowałem Piłkę Nożną i Piłkę Nożną PLUS, ale z czasem standardy tej gazety spadły na łeb na szyję. Dużo błędów i niedokładności. A od wywalenie redaktora Atlasa (już nieżyjącego zresztą) o tematy związane z polską piłką kulały niemiłosiernie. Jakiś czas kupowałem Futbol News, ale tam z kolei za mało piłki zagranicznej oraz obiektywizmu. Wywiady są na dobrym poziomie, ale to nie powód aby wydawać 10 złotych za kilka stron rozmowy. Obecnie korzystam tylko z internetu.
Zgadzam się z kolegą. Też byłem zagorzałym czytelnikiem "Piłka nożna", ale niestety jakość artykułów tam zamieszczanych systematycznie spadała, także od poprzednich wakacji zaprzestałem prenumeraty. Nawet pisałem kilka maili do nich inforumując o słabej jakości gazety, ale bez odzewu. Teraz nawet na forum interentowe PN mało kto zagląda, a przed paroma laty była tam masa ludzi.
Ostatnio zacząłem kupować tygodnik "Tylko piłka" i jest całkiem dobry. Są tabele wszystkich lig polskich, zagranicznych, typy na bukmacherke z analizami i ciekawe indiwidualne artykuły redaktorów. Pozatym "Przegląd sportowy" dla ogólnego rozeznania w sporcie.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”