Nie jestem taki pewny czy on podniósł ten zespół, według mnie w LM maja więcej szczęścia niż rozumu podobnie w Premiership. Te dobre wyniki to bardziej zasługa takich piłkarzy jak Garcia, Biscan i Hyypia, czyli piłkarzy schowanych za takimi 'gwiazdami' jak Moro, Baros, Xabi Alonso i Cisse.Anka pisze:Nie jestem fanką Liverpoolu, i nie nazywam jej 'swoją drużyną'.vilden pisze:a na jakiej podstawie tak sadzisz? bo chyba nie na podstawie osiagniec obu tych Panow. Ja rozumie, ze jako fanka The Reds cieszysz sie ze zwyciestwa swojej druzyny, ale bez przesady, zeby wypisywac takie bzdury. Oczywiste jest ze Banitez to swietny trener, ale pisac, ze jest on lepszy od Capello to jak narazie wielka przesada. Moze za pare lat.....Anka pisze:Zaiste Benitez jest lepszym trenerem od CapelloNie wiem, dlaczego tak wnioskujesz, ale mniejsza z tym...
Co do tego, dlaczego uważam, że Benitez jest lepszym szkoleniowcem od Capello: według mnie samo to, że podniósł przeciętny przed sezonem (nie obrażając nikogo) zespół na wyżyny jest potwierdzeniem moich słów. Jeżeli chodzi o drugiego - Włocha - to uważam, że pod jego wodzą Juve nie gra fantastycznie, i że jego 'jakość' spadła w ostatnim czasie.