Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 07 lis 2010, 13:53

mistyk pisze:Odnosnie skladu, to odpocznie pewnie Xavi. Dzisiaj nie obstawiam, bo za duzo niewiadomych jest jak dla mnie.
Dzisiaj :?: - nie wierzę w to. W tygodniu Barca gra z Cueta i tam nie zagra, później spodziewam się go w 2 kolejnych spotkaniach w lidze i odpoczynku z Panathinaikosem przez spotkaniem z Realem.
Większych roszad w porównaniu z Kopenhagą także się nie spodziewam. Chciałbym bardzo zobaczyć Pedro od początku, bo widać po nim w ostatnich spotkaniach sporą zwyżkę w formię- zmianę w grze w porównaniu z kilkoma spotkaniami z początku sezonu. Może Gabi Milito, który grał mało, później kontuzja i ostatnią możliwą roszadę jakiej się bym widział to Mascherano, ale na to także są małe szanse.
Ważne, żeby było kolejne zwycięstwo i lepsza, płynniejsza gra.
Na koniec trzeba wspomnieć o Barcy B, bo to co robią młodzi w Segunda robi wrażenie i tylko podkreśla jak dobrą szkółkę Barcelona posiada i jak ogromny potencjał drzemie w zapleczu. Ja osobiście żałuję trochę, że kilku nie dostaje szansę- ale to takie prawdziwe, bo Thiago i te jego minuty to żadna szansa dla mnie. Nolito podobnie. Chętnie bym zobaczył tych o których od tamtego sezonu się wspominało o zapleczu pierwszej drużyny- w większej ilości spotkań- Rochine, Roberto, Gomeza, Fontasa i Alcantare. Pewnie nie będzie ku temu okazji - przynajmniej w takiej ilości, ale trochę więcej się spodziewałem, po tych zapowiedziach o mocnym zapleczu w Barcy B.
Dla rezerw Villarrealu bramkę strzelił jeśli się nie mylę także zawodnik z La Masia, który po drodze zawitał do Juve- Iago. Swoją drogą o nim także mówiło się o jako ogromnym talencie.

Wróć do „Hiszpania”