Re: Bukmacherski Puchar Userow

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Bukmacherski Puchar Userow

Post autor: Aker » 08 lis 2010, 12:53

tabele zaktualizowane, sprawdźcie czy wszystko jest w porządku. Inferno dałem już 3 punkty, bo to jest pewne, że wygra, ale bilans bramek zaktualizuje mu po dzisiejszym ostatnim jego meczu czy sevilla-valencia. W meczu MeToYou-fieldy też muszę poczekać do tego meczu, bo tutaj jeszcze nie wiadomo kto wygra, choć to znaczenia już nie ma, z tej grupy na pewno awansuje i tak diamen i cloner (ładnie się diamen podłożył clonerowi dzięki czemu obaj mają awans, załatwiając tym samym fieldyego i MeToYou :boruta:). Najbardziej ciekawą i zaciętą grupą moim zdaniem była grupa G (spójrzcie na bilanse bramkowe każdego usera), szacunek dla PjtRa za 6 zwycięstw (miał ułatwione zadanie, bo miał 4 walkowery), ale i dla MVB za brak porażki w meczach grupowych. Najwięcej goli pakowali Dr.Football1 oraz Pjtr po 25 goli czyli średnio 4,2 na mecz :brawo:

1/8 finału wygląda tak:
1. mecz: Bienias - rbortniczuk
2. MVB - Mentor

3. Dr.Football1 - Aker
4. Darkman1948 - Vianuch (chyba najlepiej zapowiadający się mecz)

5. MaWiK - Cris7
6. brzycho - kaczy

7. diamen - emdżej
8. PjtR - cloner

Przypominam, że rozpiska na ćwierćfinał i dalsze rozgrywki wygląda tak:
1/4 FINAŁU
9. zwycięzcy par 1 i 2
10. zwycięzcy par 3 i 4

11. zwycięzcy par 5 i 6
12. zwycięzcy par 7 i 8

1/2 FINAŁU
13. zwycięzcy par 9 i 10
14. zwycięzcy par 11 i 12

MECZ O 3. MIEJSCE
15. przegrani par 13 i 14

FINAŁ
16. zwycięzcy par 13 i 14

Zajmującym 3 miejsca w grupach organizatorzy życzą powodzenia w BPP :-)

PS. Jeszcze dodam od siebie, że w rozgrywkach grupowych miałem niezłego farta, bo strzelając w swojej grupie najmniej goli i tak udało mi się z niej awansować 8)

Wróć do „Bukmacherka”