Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Salas11 » 10 lis 2010, 8:31

baziu pisze:Po porażce w LM i remisie w Bresci muszą nawet 'rezerwowym' składem wygrać z cieniującą drużyną Lecce
Właśnie że nic nie muszą. Jeśli wygrają, oczywiście będę się z tego cieszył, ale szczerze mówiąc tego nie widzę. Benitez nie ogarnął tej drużyny nawet jak większość zawodników była zdrowa, więc jak ma ogarnąć z plagą kontuzji, praktycznie bez drugiej linii, która jest kluczowa? :roll: Pisałem tuż po meczu z Brescią, aby nie stawiać na Inter w najbliższych spotkaniach, no ale jak chcesz.
baziu pisze:Mówisz o lidze bo chyba nie LE, wkońcu wygrać muszą, już o tym pisałem.Szczerze? dla mnie pewniak
Wciąż patrzysz na Lecha przez pryzmat formy w LE, mimo iż w lidze regularnie dają ciała. Pewniak? Liga polska jak żadna inna nauczyła mnie przez lata gry, że tu nie ma żadnych pewniaków. Dlatego w ogóle jej nie obstawiam.
baziu pisze:Na własnym stadionie bez porażki i 5 meczów bez zwycięstwa, męczyć się będą ale wygrać 1 bramką powinni.
Tottenham też powinien a widziałeś jak było. Jedyny mecz który wczoraj mi nie wszedł, ale zapomniałem o forumowej zasadzie: jeśli za dużo osób gra dane zdarzenie, to nie wejdzie. Przykładów wiele na potwierdzenie teorii (Lyon, Lazio, Tottenham etc)
baziu pisze:No risk no fun.
W tym wypadku bet for fun, bo wytypowałeś aż trzy mecze drużyn, które grają na przełamanie. To nie ma szans powodzenia. Coś musi nie wejść.
baziu pisze:Dzisiaj jak coś z tych meczy wtopi to mógłbym zawieść się tylko na Leszku.
Tak bardzo w nich wierzysz, czy to zwykła sympatia dla klubu z Wielkopolski w której mieszkasz? :>

Wróć do „Bukmacherka”