Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Salas11 » 10 lis 2010, 10:59

Aker pisze:uważasz, że Lech jest słaby, a czy Polonia jest jakaś mocna? Lech u siebie potrafi grać o wiele lepszą piłkę niż na wyjeździe, zwłaszcza będąc w takiej sytuacji w jakiej teraz są.
Nigdzie nie napisałem że Lech jest słaby, tylko że daje ciała. Dla mnie to rzecz niepojęta, że drużyna jest w stanie urywać punkty Juventusowi, wygrywać z kilka klas silniejszym ManCity i jednocześnie być w ligowej tabeli na przedostatnim miejscu wyprzedzając jedynie beznadziejną w tym sezonie Cracovię. Była w odpowiednim wątku dyskusja na temat tego zjawiska. Konkluzje były takie, że piłkarzom odjebała sodówka po zeszłym sezonie i meczach w LE, przez co na ligowe potyczki wychodzą jak na sparing. Skoro takie są fakty, jaką mam pewność że tym razem podejdą do meczu z odpowiednim zaangażowaniem? Żadną. Czeher jakiś czas temu fajnie to zdiagnozował:
czeher pisze:a to jest Polska amatorka pachnie z kazdej sfery zycia
Że mają nóż na gardle też do mnie nie trafia, bo nawet jeśli taki Peszko rozwiąże kontrakt z Lechem, chętnych na jego usługi będzie sporo (przynajmniej w kraju) Status gwiazdy ( :lol: ) już ma więc i o odpowiednie zarobki trudno nie będzie. Będzie zatem gwiazdorzył gdzie indziej. Może już coś takiego planuje skoro ambicji starcza mu (innym zresztą też) tylko na mecze LE, gdzie można się pokazać Europie na tle prawdziwych gwiazd?
baziu pisze:Wiesz wolę obstawić AV, Inter itd. o kursie 1,75 i zaryzykować, niż tak jak w przypadku Bastii o kursie 1,30 srałem do końca, więc wiesz jak mam się bać to wole mieć więcej do wyciągnięcia.
To tak jakbym się zastanawiał: napaść na bank czy na monopolowy? :think: :P Ale spoko, rób jak uważasz :wink:

Wróć do „Bukmacherka”