Nigdzie nie napisałem że Lech jest słaby, tylko że daje ciała. Dla mnie to rzecz niepojęta, że drużyna jest w stanie urywać punkty Juventusowi, wygrywać z kilka klas silniejszym ManCity i jednocześnie być w ligowej tabeli na przedostatnim miejscu wyprzedzając jedynie beznadziejną w tym sezonie Cracovię. Była w odpowiednim wątku dyskusja na temat tego zjawiska. Konkluzje były takie, że piłkarzom odjebała sodówka po zeszłym sezonie i meczach w LE, przez co na ligowe potyczki wychodzą jak na sparing. Skoro takie są fakty, jaką mam pewność że tym razem podejdą do meczu z odpowiednim zaangażowaniem? Żadną. Czeher jakiś czas temu fajnie to zdiagnozował:Aker pisze:uważasz, że Lech jest słaby, a czy Polonia jest jakaś mocna? Lech u siebie potrafi grać o wiele lepszą piłkę niż na wyjeździe, zwłaszcza będąc w takiej sytuacji w jakiej teraz są.
Że mają nóż na gardle też do mnie nie trafia, bo nawet jeśli taki Peszko rozwiąże kontrakt z Lechem, chętnych na jego usługi będzie sporo (przynajmniej w kraju) Status gwiazdy (czeher pisze:a to jest Polska amatorka pachnie z kazdej sfery zycia
To tak jakbym się zastanawiał: napaść na bank czy na monopolowy?baziu pisze:Wiesz wolę obstawić AV, Inter itd. o kursie 1,75 i zaryzykować, niż tak jak w przypadku Bastii o kursie 1,30 srałem do końca, więc wiesz jak mam się bać to wole mieć więcej do wyciągnięcia.