Wiesz cloner, tutaj nawet nie chodzi o wyniki o ktorych wspominal bartbuks (choć na pewno ma to jakiś wpływ), ale jak wiesz wielu kibiców nie jest z Poznania i nie są w stanie jechać na każdy mecz bo studia,praca itd. a to co zrobił Lech w ManCity czyli sprzedaż ponad połowy biletów sponsorom było żenujące, potraktowali kibiców jak śmieci. Moim zdaniem sponsor powinien ingerować i skupywać wejściówki w takich meczach własnie jak z Polonią gdzie stadion nie jest pełen a nie w meczach gdzie na 40tys biletów jest 100tys. ludzi chętnych. I co z tego, że połowa z nich jedzie by zobaczyć w akcji Adebayora i reszte ekipy a nie by kibicować poznańskiemu Lechowi? To jest dla ludzi którzy po takim meczu (jaki pozostało bynajmniej mi słuchać w radiu) wrócili by na ten stadion. Ja mam 160km do Poznania byłem na meczu z Legią, z Udinese i wielu innych ale teraz by zobaczyć nowy stadion pozostaje mi jechać na reprezentacje.cloner pisze:A co do kibicowania, to trybuny pełne nie są, właśnie przez takich którzy wolą w TV pooglądać spotkanie.