Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: ddemon » 11 lis 2010, 11:43

Co do meczu wszystko praktycznie zostało powiedziane...

genialny Thiago,dobry Nolito,słaby Bojan i szkoda kontuzji Milito...Ale warto też odnotować "wspaniały komentarz" jeśli chodzi o Sportclub :lol:

Nikt nic nie nie napisał o Mascherano który zagrał przyzwoicie lecz trzeba pamietać że to tylko trzecioligowa Ceuta :] Jedyne co troche brakowało to zbyt rzadko podchodził w kierunku naszej bramki po piłkę przez co Pinto ją wykopywał ew. grał z obrońcami :) Odkąd wszedł Messi to widać że wzajemnie siebie szukali czego efektem była bramka nr 4...
Z Nolito to może być to taki gorszy Villa,trochę podobny styl dryblingu,szybkość-powinnien dostawać szansę bo Bojan jest daleko pod formą...

Teraz coś w kontekście następnych meczów..Jak ktoś wspomniał jest duże prawdopodobieństwo że będzie grał Abidal z racji absencji Pique..Bartre nie skreślam ale popełnił błąd przy bramce dał się ograć i niech dalej pracuje na treningach aby w następnych meczach CdR dostawał szansę bo na ligę za wcześnie..Zapewne ktoś z Barcy B musiał siedzieć na ławce i może będzie to Fontas...Mam pytanie co z Muniesą? Bo wiem że Barca B wspaniale spisuje się w Segunda ale kadrowo jak gra nie wiem a konkurencja w środku obrony duża

Wróć do „Hiszpania”