Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Post autor: Aker » 13 lis 2010, 13:50

nie wiem kiedy wraca Sebastian, ale Bender gra bardzo dobrze, więc kibicom BVB nie powinno brakować za mocno Kehla :P Wczoraj Klopp przegial, za co pozniej przeprosil zreszta i powiedzial ze jego zachowanie bylo idiotyczne. Kazdy zna wybuchowy temperament Niemca wiec czemu sie dziwic... Pewnie dostanie zawieszenia ale jak juz cos to pewnie na max 1 mecz. Wczoraj mi sie podobala najbardziej formacja defensywna, HSV nie mialo w ogole pomyslu na gre :) brakuje nam dobrego napadziora dla Barriosa (Lewy weź sie w końcu za siebie :pray: ewentualnie Zidan wroci, ale czy bedzie dobrze gral od razu to tez niewiadomo) i kogos koniecznie na lewe skrzydlo, bo Grosskreutz gra slabo i jakos nie chce mi sie wierzyc by bylo drastycznie lepiej... Nie wiem moze Kuba albo Gotze bedzie na lewej stronie biegal :think:

Co do Gotze i Kuby to oni są w podobnej formie, moim zdaniem nawet Kuba jest troszkę lepszy, ale niestety dla niego Gotze to cudowne dziecko Niemieckiej pilki i zeby go wygryzl ze skladu to nie moze byc troche lepszy, musi byc 2 razy lepszy od niego...
Ostatnio zmieniony 13 lis 2010, 13:53 przez Aker, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Niemcy”