Interesujaca koncepcja. Pozwole sobie na wlasna.Kamil232 pisze:Mnie się wydaje, że Babel z Chłopaczkiem byli razem w jakiejś katolickiej szkole w której dochodziło do pedofilskich patologii.
Jestes ciekawym przypadkiem dlatego posluze sie "psychologia odwrotna". Mnie sie wydaje ze tak glosno krzyczysz o gejach i zarzucasz innym homoseksualizm ze sam musisz byc gejem. Nawiazujac do podpisu Barbuksa niby tak przy okazji zaraz po tym jak wylales kolejne wiadro zolci starasz sie ukryc swoje sklonnosci z ktorymi nie potrafisz sie pogodzic. Nie akceptujesz sam siebie stad ta agresja. Dosc czeste takze wsrod ksiezy ktorzy krzycza o celibacie pederastach i seksie po slubie a sami chadzaja na meskie dziwki albo molestuja chlopcow.
Ty i te Twoja badania.Kamil232 pisze:Cóż nie ma co zaprzeczać, znalazły się takie przypadki szkół w których dochodziło do tego zjawiska. Jest ono marginalne, ale jest. Wiekszość tych patologii spowodowana jest przez księży pederastów. Wklejałem już tutaj link z odpowiednim badaniami. Najczeście owi pedofile przebrani w sutany byli również pederastami.
http://www.guardian.co.uk/world/2009/ma ... use-claims
Marginalne.