Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: KajoFC » 15 lis 2010, 10:16

Właśnie skończyłem oglądać MOTD. Nie wiem co Carlo sobie myślał wystawiając Ferreire jako środkowego obrońce, przecież nie od parady siedzi na ławce Bruma który w meczu przeciwko Newcastle w CC spisywał się raz lepiej niż Ferreira który pomógł nam przegrać tamten mecz. Carlo mówił że miał więcej zaufania do Ferreiry przez to ze widział jak trenuję. Obrona dała się jechać i to ostro a super podanie Cole'a ( :angry2: ) to już była wisienka na torcie podkreślająca całe dokonania defensywy w tym meczu.

Czas na drugą linię która praktycznie nic kreatywnego nie mogła wymyśleć. Mikel sam tego wózka nie uciągnie , Ramires nie pokazuję tego co pokazywał w meczu z Arsenalem na przykład. Chłopak ma problemy z przyjęciem piłki i gubią ja nie miłosiernie często. Wiem że on potrzebuje czasu przywyknąć do tej ligi ale Carlo nie powinien tak często go wystawiać w wyjściowym składzie gdy jest na ławce Josh który zajebiście celnie podaje i jest bardziej kreatywny. Zhirkov to nie środkowy pomocnik for fuck sake. Powinien grać na swojej nominalnej pozycji lewa obrona albo lewe skrzydło. Brak takiego zawodnika jak Essien był widoczny gołym okiem w tym meczu i w meczu przeciwko LFC. Ale głupie wejście pozbawiło go występu w tym meczu. Pech można też nazwać kontuzję Franka niby miał już wracać Carlo go oszczędzał chciał mieć 100% pewność że będzie w pełni gotowy zagrać i zamiast planowanego miejsca w wyjściowym składzie doznał kolejnej eliminującej go na 3 tyg kontuzji :pogrzeb: W ogóle nie przypominam sobie kiedy ostatnio tak długo pazuwoał :think:

Cole doznał kontuzji więc kolejne "radosne" wieści. Mam nadzieję że Zhirkov go zastąpi na lewej a Ferreira poogląda następny mecz z trybun :pray: a jego towarzyszem będzie Ramires. Terry i Essien wracają na następny mecz więc to jakieś pocieszenie jest. :) Teraz trzeba zapomnieć o tej hańbiącej porażce przez która nie mogą patrzeć normalnie ludzie na ulicy w oczy i skupić się na poprawie gdy i zgarnięcia 3 pkt w następnym spotkaniu.

Mam nadzieję zobaczyć taki line-up w następnym meczu

Cech -- Zhirkov-Terry-Ivanovic-Bosingwa-- McEachran-Mikel-Essien--Malouda-Drogba-Anelka

Wróć do „Anglia”