Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
rati
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: rati » 16 lis 2010, 7:36

bartbuks pisze: Ludzie zaczną organizować tzw "nielegale", czyli puby gdzie możesz sobie napić się i zapalić. Polskie prawo da się ominąć, bo jest niedopracowane. To kwestia czasu...
Żebyś bartbuks wiedział. Mój znajomy właśnie otwiera na dniach lokal. I postanowił iść za przykładem zza zachodniej granicy, tzn. Niemiec, gdzie po wprowadzeniu takiej samej ustawy dotyczącej palenia w jakimś tam landzie właściciele zaczęli instalować tabliczki na drzwiach "TYLKO dla palących"(swego czasu było o tym dość głośno). Mało tego- człowiekiem jest ogarniętym i po analizie wszelakich praw polskich, których nie każdy śmiertelnik może pojąć chooja mu mogą zrobic :idea: To nie będzie jak to nazwałeś "nielegal"
brzycho pisze:Czy na stadionie będę mógł sobie legalnie skopcić szluga?
haha już widzę tych strażników moralności przeciskającą się przez kilkutysięczną ciżbę, by wlepić mandat jakiejś niedowidzącej pani :haha:

BTW...jest jakaś tam notka w tej popierdblolonej ustawie o propagowaniu palenia, więc jeśli kogoś sprowokuję swoim avatarem to oświadczam, że może ewentualnie pocałować mnie w dupę a szanownych administratorów proszę o nie blokowanie mi avatara :boruta:

Wróć do „Hyde Park”