Wlasnie Ferrara zaliczyl debiut na lawce trenerskiej reprezentacji do lat 21. Oprocz niego na lawce widzialem Peruzziego. Wlosi wygrali 2-1, po 2 bramkach Machedy w 1 polowie. Ferrara przetestowal kazdego zawodnika, wymielil cala 11. Dodam, ze jak od samego poczatku mowilem, ze wczesniejsza reprezentacja (rocznik 88-...) byla beznadziejna i nic nie ugra - co sie faktem stalo, nie wiem czy na tym forum, ale okreslalem ja najgorsza U21 od wielu lat, tak ta wyglada dosc ciekawie, zobaczymy jak to dalej bedzie wygaldac, ale sa tu ciekawi gracze.
Wg LGDS dzisiaj od 1 minuty przeciwko Rumuni zobaczymy: Vivano-Santon,Ranocchia,Bonucci,Balzaretti-Ledesma,Aquilani,Mauri-Diamanti,Balotelli,Rossi. Podoba mi sie ta kadra, jestem bardzo ciekawy jak zaprezentuje sie w reprezentacji Ranocchia, szkoda ze nie bedzie mogl ani sekundy zagrac z Chiellinim. Cieszy Balzaretti.
Jest Ledesma, ale mowilo sie jeszcze o Zarate i Mottcie. Zobaczymy czy oni rowniez dostana swoje szansy w przyszlosci i czy sam Mauro zdecydowal sie dla Italii grac.