United powinno spokojnie siąść ale ostatnio grają tak chimerycznie, że po takim niskim kursie sobie odpuszczę. Rooney może i zagra i pewnie będzie się produkował żeby znów wkupić się w łaski ale nie zapominajmy, że naprawdę długo nie grał.fieldy pisze:Man Utd - Wigan 1 1,20
Lech niby wygrał i gra u siebie więc mecz kusi ale Polonia z Urbanem na ławce gra nieźle, 7pkt w ostatnich 3 meczach.fieldy pisze:Lech - Polonia B. 1 1,40
Za duże ryzyko. Chelsea bez stoperów, z Drogbą po chorobie, na Stamford byłoby to do zagrania, na wyjeździe mnie nie przekonuje. Birmingham ostatnio urwała punkty City w Manchesterze. Chelsea za to na wyjazdach i nie tylko cieniuje. Baty u siebie z Sunderlandem, wyraźna porażka na Anfield, wymęczona wygrana z Blackburn choć tu też mogli przegrać. Nie ruszam.fieldy pisze:Birmingham - Chelsea 2 1,65
Sam intensywnie myślę nad tym meczem.Legia będzie chciała się odkuć za Wisłę i to też powinno spokojnie siąść...ale..Arka ma kosę z Legią, chyba tylko Lechii nienawidzą bardziej, pamiętam, że te mecze zawsze były ostre a wygrane minimalne i trochę śmierdzi remisem ale fakty są takie, że w lidze ostatnio Legia nie wygrała z Arką w 2006, poza tym 5 zwycięstw. Jeszcze nie wiem czy to zagram.fieldy pisze:Legia - Arka 1 1,45