Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Aker » 18 lis 2010, 16:48

fieldy pisze:dobrze by było, jakby jakiś kibic Bundesligi się ujawnił :p
No to się ujawniam :P
No więc tak kilka słów o spotkaniach w tej lidze...

Stuttgart powinien wygrać ten mecz, drużyna wreszcie zaczyna grać jak należy i należy spodziewać się teraz wspinania w górę tabeli (obecnie 14 miejsce). W tobecie widzę 1,48, ale spokojnie można pokusić się o handi kurs 2,25. Tak jak ktoś już wspomniał Podolski jest bez formy, a cały zespół Kolonii gra pod niego, jak on gra słabo to cały zespół gra słabo, bo nikt inny go nie pociągnie. Kolonia umie jeszcze coś szarpnąć u siebie przy dopingu kibiców, ale na wyjazdach tragedia (na 6 meczy 1 punkt - dorobek najgorszy w całej lidze jeśli chodzi o wyjazdy). Stuttgart tak jak pisałem wraca do formy u siebie 3 ostatnie spotkania wygrał (bilans bramek 9:0 i nie zapominajmy jak na początku sezonu zmasakrowali Gladbach 7:0). Kolonia ma co prawda dobrą statystykę jeśli chodzi o wyjazdy do Stuttgartu (nie przegrali tam od 1996), ale każda passa się kiedyś kończy i wydaje mi się, że właśnie nadszedł ten moment :P

Jedziemy dalej, mi wpadł w oko mecz Schalke - Werder kurs 2,05. Gospodarze (podobnie jak Stuttgart i Wolfsburg) wracają do gry, a Werder przeciwnie gra katastrofalnie. Presja wyniku w Schalke jest duża bo budżet klubowy mają wysoki, trener jeden z najlepszych, skład bardzo dobry i będzie na pewno presja by wygrać, Werder natomiast padaka z Eintrachtem u siebie nie umieją strzelac bramek, od Stuttgartu 0:6 w ryj, u siebie od Twente 0:2, a wcześniej jeszcze porażka z Nurembergą i Bayernem. Czołowi zawodnicy zawodzą i nie daję im szans na punkty w Schalke, który jest lepsze po prostu i ma presje by wygrać.

Borussi nie ma co argumentować, bo każdy wie jak sytuacja wygląda, powinni to wygrać, bo grają bardzo dobrze, choć spodziewałbym się tutaj zwycięstwa jedną bramką Borussi i tak też chyba zagram kurs na pewno zacny :D Wolfsburg (jak i reszte ekip) odradzałbym bo Wilki na wyjazdach potrafią gubić punkty z cieniasami i cholera wie czy się w tym meczu przełamią, tam mi pachnie X2, ale nie wiem czy warto kurs pewnie max 1,3.

Polecam po za tym:

Lech - Polonia B. 1 1,40
Jagiellonia - Cracovia 1 1,45
Górnik - Korona X2 1,47
Messi strzeli (pewnie kolo 1,55-1,6)

Interesuje mnie też mecz:
Charleroi - Genk 2 1,65

Mógłby ktoś pare słów napisać czt warto grać?

Co do absencji (wg outplayers)

Kolonia:
Konstantinos Giannoulis d / 0 / 0 / *
Adil Chihi f / 2 / 0 / *
Faryd Mondragon g / 7 / 0 / **
Petit m / 9 / 0 / **
Sebastian Freis f / 5 / 0 / **
Kevin McKenna d / 2 / 1 / **
Manasseh Ishiaku f / 0 / 0 / *

Schalke:
Nicolas Plestan d / 3 / 0 / **
Kyriakos Papadopoulos d / 3 / 0 / **
Christian Pander d / 0 / 0 / *
Tim Hoogland m / 0 / 0 / *
Levan Kenia m / 0 / 0 / *

Stuttgart:
Martin Harnik m / 11 / 1 / **
Johan Audel m / 2 / 0 / *
Zdravko Kuzmanovic m / 11 / 3 / ***
Serdar Tasci d / 8 / 0 / **
Elson m / 0 / 0 / *

Freiburg:
Johannes Flum m / 0 / 0 / *
Jonathan Jager f / 4 / 0 / **
Simon Pouplin g / 4 / 0 / **
Pavel Krmas d / 1 / 0 / *
Heiko Butscher d / 6 / 0 / **
Tommy Bechmann f / 0 / 0 / *

Werder:
Tim Borowski m / 4 / 0 / ***
Claudio Pizarro f / 7 / 2 / ***
Sebastian Boenisch d / 1 / 0 / *
Petri Pasanen d / 5 / 0 / **
Clemens Fritz d / 8 / 0 / ***
Christian Vander g / 0 / 0 / *
Naldo d / 2 / 0 / **

Borussia:
Patrick Owomoyela d / 5 / 0 / **
Florian Kringe m / 0 / 0 / **
Sebastian Kehl m / 3 / 0 / ***
Mohamed Zidan f / 0 / 0 / *** (myślę, że może wejść na ostatnie 20 minut choć pewnie wejdzie tradycyjnie Lewy)

U reszty z omawianych przeze mnie ekip wygląda to ok.
PS. Gwiazdki (od 1 do 3) na końcu oznaczają jak bardzo dany piłkarz jest przydatny drużynie.

Wróć do „Bukmacherka”