Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zack
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Zack » 18 lis 2010, 18:58

Wilmore pisze: A ja nie. Facet spełni ustawowe wymogi do uzyskania obywatelstwa - 5 lat. Czym innym jest dla mnie przyspieszenie obywatelstwa jak z Olisadebe, temu jestem przeciwny - nie wypełnia 5 lat okresu, przyspiesza się też formalności. Jeśli jednak Manu wypełni te 5 lat i będzie chciał grać dla kadry, to będę za maksymalnym przyspieszeniem załatwiania formalności - choć go nadal nie chcę w kadrze.
Z tym Manu to mam nadzieję, że to hipotetyczna sytuacja... Ze swoimi umiejętnościami to powinien bieg na 100 metrów trenować a nie piłkę, bo to jeździec bez głowy...

"Wilmore z prawnego punktu widzenia tak, ale chodzi mi o to, że jestem przeciwny jakiejkolwiek naturalizacji."

Tu się zgadzam, nie jestem nacjonalistą ale to jest reprezentacja Polski, nie róbmy "międzynarodówki". Poza tym czy naprawdę jest tak o wiele lepszy niż polscy środkowi? No nie wiem... Np. Jodłowiec się wczoraj co prawda nie popisał ale niedawno wrócił po kontuzji. Może to nie jest "international level" ale jest Polakiem i poziomem gry w najlepszej formie Arboleda mu nie ucieka tak bardzo...

Wróć do „Polska”