Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Salas11 » 20 lis 2010, 0:18

czeher pisze:Tu nie chodzi o to co umieja a czego nie... zreszta ja sie nie zdziwie, jak wspolczesne nastolatki potrafia wiecej niz taka 26-28... Takie czasy...
Mnie zawsze fascynowaly chociaz odrobine starsze, no dobra rok czy 2 mlodsze tez sie zdarzaly ale wszytsko co mlodsze juz mnie nie interesuje. A gustije najbardziej w roczniku 84
Haha, pozdrawiam Patrycję z Kędzierzyna 8) Bez niej Martini już nigdy nie będzie smakowało tak samo :smile2: Osobiscie, choćby przez miłe wspomnienia zawsze będę miał słabość do rocznika '88. Co do umiejętności nabywanych przez młode (zbyt młode) dzierlatki, to wystarczy pomyśleć gdzie owe skills można przetestować :lol:
czeher pisze:o toz to :P nawet tytul filmu, ktory niedlugo poleci na Polsacie wpasowuje sie w nasz obecny kanon... "Przegrane zycie" :lol: http://tv.wp.pl/
A na "dwójce" RE późną nocką, to rozumiem :twisted: Za czasów "Patyków" i "złotych nalewek" nazajutrz potrafiłem wyglądać niewiele lepiej od tych truposzy :hardkor:

EDIT:
Dr.Football1 pisze:Ok,no to tak: Sokol na ostatnim miejscu w lidze,dziewczyna wali mnie po rogach,od pol roku nie dostalem wynagrodzenia za prace,a jedynym marzeniem jest skombinowanie hajsu na czynsz :lol: Teraz juz moge wlaczyc sie do rozmowy ? Pliiiis :pray: :lol:
Zapomniałeś o zaległych alimentach, no ale niech Ci będzie :roll: Dziś wilcza karta :lol:
Ostatnio zmieniony 20 lis 2010, 0:26 przez Salas11, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”