Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Daaaamian » 20 lis 2010, 13:45

Ostatnio Hodgson publicznie skrytykował Johnsona, co od razu spowodowało pojawienie się wielu plotek na temat jego przyszłości na Anfield. Mówiło się o jakimś konflikcie na linii Roy - Glen. Pojawiały się nawet informacje, że Johnson nie gra dlatego, że Hodgson nie chce go w składzie, a nie, jak wcześniej przypuszczano, z powodu kontuzji. Później Hodgson wszystkiemu zaprzeczył, a we wczorajszym wywiadzie zapewnił, że Johnson ma pewną przyszłość w drużynie i zaprzeczył, że między nimi był jakikolwiek konflikt.

Wczorajszy wywiad z Hodgsonem:
lfc.pl pisze:- Jeśli o mnie chodzi, to on ma przed sobą długoterminową przyszłość i sądzę, że on też tak uważa. Po raz kolejny rozmawiamy o burzy w szklance wody i ludzie starają się zrobić coś z niczego.

- Moje relacje z Johnsonem były bardzo dobre od momentu kiedy przybyłem do klubu i zawsze gra w zespole jeśli jest zdrowy.

- Jeśli o mnie chodzi, to Glen jest prawym obrońcą Liverpoolu i reprezentacji Anglii i witamy go z otwartymi ramionami w zespole po wyleczonej kontuzji.
Jeśli chodzi o Alberto, to faktycznie mogę powoli zapominać o jego powrocie na Anfield. A szkoda.

Wróć do „Włochy”