Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 20 lis 2010, 21:27

No ochłonąłem.
Cóż. Paradoks polega na tym, że w tym sezonie gramy totalny piach; straciliśmy 9 pktów u siebie, z czego dwa z beniaminkami. W poprzednim sezonie na tym etapie byliśmy 11 pktów za Chelsea a graliśmy o niebo lepiej. Teraz są dwa punkty. Ale musi być jakaś diametralna zmiana zeby wygrać w tym sezonie ligę. Chelsea daje tyle prezentów a my z nich nie możemy skorzystać.. o kant dupy to potłuc.

Nasza forma na Emirates jest tak do dupy że zaczynam się bać o 1/4 finału CC z Wigan.

Dzisiejszy mecz był dziwny, bo pierwsza połowa była świetna. Wszyscy fajnie grali, Arszawin bronił nawet, wszyscy cisnęli i w ogóle widać było, że im się chce i tak dalej. Co się [k****] zmieniło? Śmiem twierdzić, że jakby było 0-0 do przerwy to byśmy to wygrali. Co robila obrona przy golu Bale'a to ja nie mam pytań. Ogólnie zasnęliśmy i wszystko poszlo sie walić. To trzecia porażka u siebie w tym sezonie a jest dopiero listopad - mistrzowie nie tracą tylu punktów na stadionie który powinien być ich fortecą.

Cesc zasługuje na osobny akapit. Mam dla niego wiadomość - ogarnij się albo wyp****. Wierzyłem Wengerowi ze ma problemy z kolanem ale skoro ma problemy z kolanem to niech siedzi i to leczy. Temu kolesiowi juz sie nie chce grac i to widac. Odrzucalem od siebie tezy ze juz sie z bramek nie cieszy i w ogóle. Ale to prawda. To już nie ten sam Cesc. Myślami jest w Katalonii i tyle. Obym się mylił i niech mi to udowodni, ale po prostu w to wątpie. Wenger ukarał Bendtnera to niech teraz pokaze Cescowi ze jak bedzie gral piach to bedzie siedzial i niech wstawi Nasriego do środka.

No cóż. Teraz się trzeba skupić na Lidze Mistrzów. Nie mam pojęcia, co będzie we wtorek. Jeśli się zepniemy i wygramy to będzie git. Wystarczy punkt żeby się zakwalifikować, ale skoro nasze porażki chodzą parami w tym sezonie to będzie porażka. Jeśli będzie porażka to na 99% będzie drugie miejsce w grupie co oznacza tyle, że możemy się mierzyć z Barceloną już w 1/8 :lol: Pozdrawiam.

We wtorek chcę zobaczyć Gibbsa, Djourou, Wilshere'a, Van Persie i Rosicky'ego w pierwszym. Oprócz tego Eboue na RB bo Sagna musi odpocząć. Rosicky albo Nasri mogliby zagrać w środku ale nie wierzę w to, że Boss nie zabierze Cesca. Po prostu w to nie wierzę. W takiej sytuacji chcialbym Walcotta na prawej, RvP na srodku (potem wejdzie Bendtner) i Rosicky po lewej. Nasri duzo sie ostatnio nagral i przydalby mu się odpoczynek.

Wróć do „Anglia”