Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 20 lis 2010, 21:59

Almerii szkoda, bo każdy wie jak reaguje część zespołów, które przegrywają wysoko, a Barcelona dalej swoje klepie. Z Almerii co roku odchodzili najlepsi, więc w końcu za to muszą zapłacić spadkiem. Z innej strony przed tym zespołem ich defensywa była tylko za Realem i Barcą czyli aż tak źle z tyłu z nimi nie było. Dzisiaj widać było, ze Barcelona chce zakończyć szybko te spotkanie i myśleć o trudniejszych przeciwnikach. Cieszy mnie to bardzo, bo Blaugrana ma taki potencjał, żeby właśnie tak wyglądała dość znacząca część spotkań w Primera Division.
Nie ma specjalnie kogo chwalić, bo można wielu. Ja zwróciłem uwagę na Javiera i to do momentu kiedy jeszcze nie było pozamiatane. Jeśli ktoś mówił, że nie pasuje do stylu Barcy- to musi zacząć zmieniać ten pogląd. Jeśli nie umiał podawać- to dość szybko się tego nauczył, dzisiaj kilka naprawdę dobrych podań, a co ważne z każdym spotkaniem właśnie w tym aspekcie jest lepiej. Przystosowywał się do stylu Barcy i chyba już wie o co chodzi. Minusem jest Villa bo mógł swoje strzelić. :lol:
Teraz czas na Panathinaikos, ekipę, którą poprowadzi nowy trener i mam nadzieję, ze nie będzie żadnego efektu nowej miotły i Barca dość szybko rozstrzygnie te spotkanie i być może zapewni sobie pierwsze miejsce w grupie. Później Real.

Wróć do „Hiszpania”