d2

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

d2

Post autor: Keres » 23 lis 2010, 13:40

Zauważyliście w końcówce, że jak Astor wysiada z samochodu to bierze plecak i zarzuca na lewe ramię, a kiedy idzie w kierunku domu to plecaka już nie ma :> :P
Odcinek bardzo dobry, z jeszcze lepszym zakończeniem; jak Jordan powiedział Dbaj o siebie Lumen to aż mnie ciarki przeszły. :lol: Najbardziej mnie ciekawi, jak zachowa się Liddy, bo Quinn to już raczej nie chce się nic dowiadywać o drugiej stronie Dexa. Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
Daaaamian pisze:Chodzą też plotki, że będzie to nie tylko ostatni odcinek 5. sezonu, ale także ostatni odcinek serialu. Jeśli to faktycznie okazałoby się prawdą (w co nie wierzę), to byłaby do idiotyczna decyzja ludzi związanych z tym serialem. 4 odcinki na zakończenie wszystkich wątków to zdecydowanie za mało.
Mam nadzieję, że to nieprawda.:pray: Już się nastawiłem na 6 sezon. :evil:

Oglądał ktoś Twin Peaks? Bo jestem świeżo po tym serialu i po ostatniej scenie nie mogę pojąć o co kaman. Czytałem opinie zakończenia na filmwebie, ale tam jest kilka koncepcji i chętnie poznałbym interpretację któregoś użytkownika forum :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”