F.C. Barcelona (zbiorczy)

mobius
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: mobius » 08 kwie 2005, 21:58

Anka pisze:
mobius pisze:wydaje mi sie ze wogole nie sledzicie meczow barcy w tym sezonie - iniesta jest generalnie 1. rezerwowym a juz na pozycji deco to zagra naz 100% (chyba ze rijkard zmieni taktyke)

..... ktos tu napisal zeby czasem nie zagral na tej pozycji maxi lopez..... nie mam pytan lopez to napastnik wiec jakim prawem mozna wogole myslec o wystawieniu go na pozycji deco...smiech na sali...

...i co znaczy "po tamtej stronie"? przeciez deco jest srodkowym pomocnikiem...peace
Kilka razy Maxi Lopez grał od pierwszych minut, i zazwyczaj nie grał jako napastnik, tylko ofensywny pomocnik... :roll:
no i znowu sie bardzo mylisz juz twierdzac ze maxi zagral kilka razy w pierwszej jedenastce bo ja nie pamietam zadnego takiego meczu a jesli juz wchodzil to na pozycje srodkowego napastnika a eto'o przechodzil wetsy na skrzydlo......

a pozycje ofensywnych/srodkowych pomocnikow obsadzaja w barcy xavi, deco i ronaldinho ktorego mozna tez umiejscowic w lini ataku

co do skladu na niedziele to mysle ze bedzie tak: valdes-beletti,puyol,oleguer,silvinho-marquez,xavi,iniesta-ronaldinho,giuly,eto'o

Wróć do „Hiszpania”