Jak chcesz merytorycznej dyskusji, zmień formę treści bo to nie główna. Jeśli nie umiesz inaczej argumentować swojej opinii, radzę się podszkolić. Koleś...Etus2 pisze:zmien opinie ogladajac mecze Realu , szczegolnie te z poprzedniego sezonu bo straszne brednie koleś piszesz
Tak, pamiętam poprzedni sezon dzięki któremu wyrobił sobie markę supersnajpera. W Hiszpanii jednak jak pewnie zauważyłeś (albo i nie) generalnie więcej się strzela i łatwiej dochodzi do sytuacji strzeleckich. Przy całym entuzjazmie do jego formy zapominacie jak wcześniej wieszaliście na nim psy, gdy nie trafiał do pustej bramki, bądź też seryjnie marnował setki.Etus2 pisze:Higuain miał bramke co jakieś 3 strzały z tego co pamiętam i była to najlepsza skuteczność w całej lidzę
Traktujesz zatem poprzedni sezon jako normę. OK, Twoja sprawa, ale...Etus2 pisze:Obecny sezon ma sie nijak do tego co gral w poprzednim
... nie pisałem że wystrzeli na pewno, przypomniałem jedynie że Benzema wciąż ma ogromny potencjał (większy od Higuaina) który mam nadzieję wreszcie wykorzysta gdy już się ogarnie i skupi na tym za co dostaje olbrzymie pieniądze. Szczególnie że teraz macie Mourinho.Etus2 pisze:a mówienie że Karim wystrzeli nie wiadomo jak z formą ma się nijak do rzeczywistości
I twierdzisz tak na podstawie zaledwie jednego naprawdę zajebistego sezonu w jego wykonaniu czekając na ten powrót formy, dzięki której w maju 2011 zakończy rozgrywki La Liga z bilansem 30+? Niejako skazałeś go na zajebistość, mimo że obecny sezon pokazuje co innego.Etus2 pisze:bo jak Pipita wróci do formy to tak naprawdę nie ma napastnika który by go posadził na ławce.