Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: krzychu212 » 25 lis 2010, 14:53

Etus2 pisze:ponoć niedługo za wygranie ligi macie dostawać dwa tytuły żeby to trochę szybciej nastąpiło :boruta:
no podobno po tym sezonie ma wejść taki przepis, wtedy jeszcze 5 sezonów i...

po pierwsze nie napisałem, że niedługo przegonimy Real, po drugie to nie pisałem tego na poważnie, ale w sumie jeśli chodzi o ogół trofeów (tak tak, już widzę oczyma wyobraźni komentarz typu: "taaa pewnie policzyliście Puchar Gampera i Miast Targowych hahahahahah") to kiedyś widziałem takie zestawienie o różnicy bodajże 2 tytułów. Oczywiście nie o to chodzi, bo co mi po tym, że w 59' zdobyliśmy ligę kiedy tego nie mogłem świętować? Dla mnie ważne jest to, co dzieje się za mojego życia i co mogę zobaczyć, reszta to "tylko" prestiż i chwała dla klubu, co też jest bardzo ważne, ale tak naprawdę to co by mi było po tym (gdybym był kibicem Nottingham Forrest) że moja drużyna ma na koncie 2 PE skoro gra na zapleczu ekstraklasy? 'Nic', oprócz wspomnianych przeze mnie wcześniej chwały i prestiżu.
Czyli skłądając do kupy:
-historia historią, a tak na prawdę liczy się to co tu i teraz, chyba to chciałem napisać :D

Wróć do „Hiszpania”