Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2331
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 25 lis 2010, 17:54

Przed sobotnim meczem z Aston Villą mamy trochę informacji. Fabregas wypada na minimum 2 tygodnie, Eboue na min. 4 (możliwe że nawet na 8 :boje się: )
Oprócz tego bardzo niepokojące stwierdzenie o Almunii: Almunia should be capable to play but I will see how he reacts.

Chyba nie wpusci go do pierwszego składu ot tak? :| jeśli tak zrobi to ja dziękuje.

Co do Cesca to ja myślałem, że on naciskał na grę, tak jak to kiedyś było (w poprzednim sezonie z Birmingham i Barcą) ale chyba jednak nie :think: Tak czy inaczej, to sie nie moglo inaczej skonczyc. Koles ma naprawde duze problemy ze zdrowiem, zeby sie nie okazalo ze to sa juz permanentne problemy ze ścięgnem.

Jesteśmy w dupie przed Aston Villą. Morale do dupy, a kadra prawie pełna :lol: Vermy brakuje ale co zrobić. Cesc nie gral dobrze wiec w sumie to tak jakby go nie bylo. Mam nadzieję, że Nasri będzie grał w środku, bo tam się spisuje najlepiej. Na lewą Arszawin pewnie a na prawą Rosa albo Theo. Nawet nie wiem :P

Van Persie ma byc gotowy do gry, ale czy zagra od poczatku? Jak myslicie? Chamakh odpoczywal, w sumie to nie wiem. Mam twardy orzech do zgryzienia w Fantasy :P w sumie to nie wiem, czy jest juz w 100% gotowy.. moglby byc na lawce i wejsc jesli bedzie to konieczne. Dalbym mu pierwszy start z Wigan.

Eboue wypadl na 4-8 tygodni a wiec nie mam nominalnego PO w razie kontuzji Sagny. Moze wreszcie Nordtveit dostanie szanse w Carling Cup? :P Zobaczymy.

Boje sie, ze Almunia zagra albo w sobotę albo w Carling Cup. Ani tu ani tu nie powinien. Fabian spisywal sie bardzo dobrze a Szczesny powinien dostawac szanse. Myslelismy ze czas Almunii w tym klubie się skończył a tu niespodzianka :roll: zobaczymy, co Wenger knuje.

Losowanie trzeciej rundy FA Cup w niedzielę o 17 czasu PL. Dostaliśmy piłkę nr. 1 - dobry omen? :lol:

Aha - jeszcze jedno. Obronca Bragi oskarzyl Vele o chamskie nurkowanie :haha:

Wróć do „Anglia”