PSV raczej mnie nie martwi, w tym sezonie grają równo. Ostatnio remis z Ajaxem, więc teraz pora na 3 punkty. Breda jest himeryczna. Villarreal nie wygrało od dwóch spotkań w lidze, Saragossa to idealny rywal aby wreszcie zgarnąć pełną pulę. Ostatni remis z Valencią na Madrigal nieco pechowy. Niemniej pewne obawy mam, ale jeśli realnie myślą o Lidze Mistrzów, takie mecze muszą wygrywaćDr.Football1 pisze:PSV i Villarreal raczej bym nie ruszal![]()
Ja ich nie ruszam. Nie po wyczynie z EupenDr.Football1 pisze:Wszystko pieknie tylko ten Standard troche mi tu nie pasujeW sumie za drobne,wiec nie ma strachu. Jutro pomysle nad czyms powazniejszym.
No nie wiem, czwarte miejsce Espanyolu jednak znikąd się nie wzięło, zresztą wiesz jak się w większości kończą Twoje typy na AtleticoDr.Football1 pisze:Kusi mnie mecz Atleti - Espanyol. Papuzki sa druzyna wlasnego boiska,a Rojiblancos powoli wracaja na wlasciwe tory. Handi czy bez
Ja Ci mogę polecić bwin. Gram tam od dłuższego czasu i nie mam zastrzeżeń. Fajna jest promocja b'inside w której za każdy zawarty zakład dostajesz punkty, które ja zwykłem nazywać cojonesChlopaczek pisze:Salas sam wybrac to wybiore ale zalezy mi na opiniach tych ktorzy juz maja pozakladane konta u takich bukow. Informacja z pierwszej reki.