Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Salas11 » 25 lis 2010, 22:00

Dr.Football1 pisze:PSV i Villarreal raczej bym nie ruszal :P
PSV raczej mnie nie martwi, w tym sezonie grają równo. Ostatnio remis z Ajaxem, więc teraz pora na 3 punkty. Breda jest himeryczna. Villarreal nie wygrało od dwóch spotkań w lidze, Saragossa to idealny rywal aby wreszcie zgarnąć pełną pulę. Ostatni remis z Valencią na Madrigal nieco pechowy. Niemniej pewne obawy mam, ale jeśli realnie myślą o Lidze Mistrzów, takie mecze muszą wygrywać :wink:
Dr.Football1 pisze:Wszystko pieknie tylko ten Standard troche mi tu nie pasuje :think: W sumie za drobne,wiec nie ma strachu. Jutro pomysle nad czyms powazniejszym.
Ja ich nie ruszam. Nie po wyczynie z Eupen :P Podobnie zresztą jak Rangersów.
Dr.Football1 pisze:Kusi mnie mecz Atleti - Espanyol. Papuzki sa druzyna wlasnego boiska,a Rojiblancos powoli wracaja na wlasciwe tory. Handi czy bez :?:
No nie wiem, czwarte miejsce Espanyolu jednak znikąd się nie wzięło, zresztą wiesz jak się w większości kończą Twoje typy na Atletico :> Nie ma sentymentów jeśli chodzi o kasę 8)
Chlopaczek pisze:Salas sam wybrac to wybiore ale zalezy mi na opiniach tych ktorzy juz maja pozakladane konta u takich bukow. Informacja z pierwszej reki.
Ja Ci mogę polecić bwin. Gram tam od dłuższego czasu i nie mam zastrzeżeń. Fajna jest promocja b'inside w której za każdy zawarty zakład dostajesz punkty, które ja zwykłem nazywać cojones :P Możesz je wymieniać na kasę, gadżety, koszulki (np Milanu :>) itp. Interfejs prosty i przejrzysty. Jak chcesz to zajrzyj i sam oceń :wink:

Wróć do „Bukmacherka”