Re: FMy

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: FMy

Post autor: Salas11 » 26 lis 2010, 0:42

To Cię wywiało na kresy... :shock: Mnie rejony na wschód od Odry odstraszają nawet w grze :lol: Jak dobrze zagospodarujesz finansami w ciągu dwóch sezonów staniesz się hegemonem tamtejszej ligi. Kasy na transfery zapewne dostałeś sporo, więc możesz poszaleć. Ja w Sportingu dostałem bodaj 4 bańki i kombinowałem jak mogłem, ale się udało i na fali sukcesów rozpoczynam już dziesiąty sezon w Liga Sagres. Widzę że sprowadziłeś Ochirosii'ego, dobry wybór :ok: Przy odpowiednim treningu za parę lat masz topowego skrzydłowego Europy (sam go mialem w SCP :P ) Zwróć uwagę na Marquinhosa, bo to transfer na lata. Polecam również Jankovicia, Irineu i Laurito. Wydasz na nich tyle co nic, a pożytku będziesz miał mnóstwo. Wyciągnij też jak chcesz Daniela Opare z Realu, młody i szalenie uzdolniony w miejsce Wasilewskiego, bo to nie materiał na gracza wysokich lotów :wink: Jeśli chcesz już jakiegoś Polaka w CSKA, to ściągaj śmiało Lewandowskiego z Lecha. Groszowa sprawa, potencjał ogromny.

PS: Sparingowe 10:0 nie robi wrażenia. Widziałem kozaków, którzy wygrywali 20+ do jaja :P

Wróć do „Hyde Park”