Co rundę dostaje około 10 mln ojro, ale jak przedstawiają screeny - w pierwszym okienku Żirkow do Realu za 33 mln, a potem wyrwałem z Katalonii 27,5 mln za Love, choć Barca pierw dawała mi 7mln... Było co inwestować i dziś mam jeszcze prawie 20 mln. Na razie to na ligę rosyjską wystarczy.Salas11 pisze:Kasy na transfery zapewne dostałeś sporo, więc możesz poszaleć.
Na razie spełnia moje oczekiwania, bo ma czyścić swoje sektory, gdyż Krasić defensywnie raczej nie błyszczy. Czasami się włączy i coś wrzuci. Jak dośrodkowanie minie obronę, to Keirrison spokojnie to zamknie przy słupku.Salas11 pisze:Daniela Opare z Realu, młody i szalenie uzdolniony w miejsce Wasilewskiego, bo to nie materiał na gracza wysokich lotów
W 2008 roku Benfiką po zdominowaniu ligi portugalskiej i LM w KMŚ ograłem jakiś Afrykańczyków 17:0, więc raczej ten screen miał tylko posłużyć jako przykład. W sparingach średnio pakowałem 5 goli, tylko Cracovia się postawiła, ale oni cieli równo z trawą. 5 kontuzji mi zafundowali.Salas11 pisze:Sparingowe 10:0 nie robi wrażenia. Widziałem kozaków, którzy wygrywali 20+ do jaja
Raczej przy moim ataku nie pogra dużo, ale ostatnio coś Maazou przebąkuje, że nie może się w Moskwie odnaleźć (pomimo,że strzela bramki) i chce odejść.Salas11 pisze:Jeśli chcesz już jakiegoś Polaka w CSKA, to ściągaj śmiało Lewandowskiego z Lecha. Groszowa sprawa, potencjał ogromny.