Re: FMy

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: FMy

Post autor: Salas11 » 26 lis 2010, 1:55

bartbuks pisze:Co rundę dostaje około 10 mln ojro, ale jak przedstawiają screeny - w pierwszym okienku Żirkow do Realu za 33 mln, a potem wyrwałem z Katalonii 27,5 mln za Love, choć Barca pierw dawała mi 7mln... Było co inwestować i dziś mam jeszcze prawie 20 mln. Na razie to na ligę rosyjską wystarczy.
Ja napiszę nieskromnie, że dzięki mojej polityce transferowej Sporting jest w 2017 roku piątym najbogatszym klubem w Europie co cieszy mnie chyba bardziej niż same sukcesy, za które też płyną niemałe pieniądze. Rozgrywki ligowe poza meczami z Porto i Benfiką (choć czasem z nimi też) traktuję już jako sparingi i często wystawiam drugi garnitur, bo prawdę mówiąc to wystarczy :lol: Na transfery z racji statusu jaki osiągnął klub dostaję max ile się da w tej grze, czyli 185 milionów euro z czego wykorzystuję około dwadzieścia na zakup młodych talentów do U-19. Oczywiście wszelkie ośrodki rozwinięte na maxa, tak samo jak sieć scoutingu, kluby filialne w USA i Japonii, co zwiększa zyski z koszulek i pamiątek. Świetnie układa mi się współpraca z klubami Serie A, gdzie regularnie wypożyczam młodych graczy, którzy potrzebują gry i doświadczenia. Wydaję niewiele, zarabiam dziesiątki milionów. Męczę zarząd o powiększenie stadionu, gdyż średnia sezonowa frekwencja wzrosła do 46 tysięcy na mecz (przy niecałych 51 tysiącach pojemności) ale póki co nici z tego i muszę czekać. Przed sezonem opchnąłem do Milanu Nicolasa N'Koulou za 30 baniek. Jedynym marzeniem na chwilę obecną jest szczyt najbogatszych klubów, a więc podwojenie obecnej wartości klubu, która wynosi ponad 500 milionów euro i stworzenie drużyny złożonej z samych wychowanków, co nie będzie łatwe gdyż młodych, zdolnych Portugalczyków jest bardzo mało :?

Wróć do „Hyde Park”