Re: ---> Rap <---

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: ---> Rap <---

Post autor: Etus2 » 27 lis 2010, 2:14

debiut w PROSTO i puszczany z tego co wiem na vivie wiec z promocja ktorej tak na prawde ciezko dorownac jakimikolwiek zabiegami marketingowymi.

no tak zapomniałem o Eldo a ty zapomniales o OSTR bo on w takim wypadku jest 3 ligi wyzej od calej sceny.

Tematyka gwałtów, szpitali psychiatrycznych, trupów także już nie bawi.

gwałtów ? Brud to kawałek z Kwiatów Zła , na DRznr1 nie słyszałem nic o gwałtach bynajmniej na pewno nie ma o tym tracków(chyba że podciagasz pod to Famme Fatale ale to całkiem inny kawałek niż Brud)
szpitali psychiatrycznych? Weneckie Lustro to drugi storytelling (z tego co sobie przypominam) od Piha i też jakoś nie przypomniam sobie żeby był już kawałek podobny.
trupów? no coz nawija o zyciu a kazdy kto zyje staje sie trupem. nie wiem o czym mialby nawijac ? o kwiatach na łące? Kwiaty Dobra?

ile głów tyle opinii , ja się spotkałem z taką że to na KZ Pihu skrzeczał i jęczał a na nowym CD zajebiście nawija.

PS. Nie wiem czy to ta późna godzina ale rozszyfruj mi ten skrót LHP bo jakoś nie mogę go rozkminić ;)

co do koncertów to myślę że one są lepszym wyznacznikiem niż miejsce na OLISie choć też trzeba brać na nie poprawkę.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”