Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Il Padrino » 28 lis 2010, 15:40

(L)oczkerson pisze:Il Padrino co ty się tak Bonucciego czepiasz? Krytykujesz go czy jest okazja czy nie. Dziś kolejny raz w ostatnim czasie zagrał dobry mecz, środek obrony ogólnie prezentuje się dobrze i stracone gole na konto centralnych defensorów nie idą w zasadzie nigdy od dłuższego czasu, wiec w czym problem? Wiadomo, że jakieś błędy popełnia, ale czy to powód by je wytykać przy każdej okazji?
Nie no, akurat zaznaczyłem, ze wczoraj grał dobrze. Po porostu bylem zdziwiony, ze nie zobaczyłem jego firmowej akcji - to tez na plus, a z drugiej strony po raz pierwszy widziałem, jak wykonał wślizg w tym sezonie w Serie A, ale z takim skutkiem, ze już zaczynam rozumieć, dlaczego woli stać w bezruchu z wyciągnięta noga i podłożyć haka, niż jechać na dupie. Wczoraj naprawdę dobrze, chociaż ilość przegranych pojedynków powietrznych przy 192 cm wzrostu w pierwszej połowie niepokojąca. Ostatnio z Genoa tez dosyć dobrze, ale jednak odkąd wszedł Sorensen, Bonucci praktycznie nie musiał nic robić, gdyż cala prace wykonywał Dunczyk i to mnie tez trochę martwi, gdyż ogranicza się jak może, widzieliśmy jak w zeszłym sezonie Samuel z Lucio, np w meczu Chelsea, najeżdżali całym ciałem na piłkę, bronili jak mogli, tak u nas Chiellini będzie robił co może, a Bonucci próbował wszystko nadrobić dobrym ustawieniem z naciekiem na próbował.

Wróć do „Włochy”